SB Projects - Ramen en deuren

Het bedrijf

Sinds 2009 stelt de onderneming SB Projects zich tot doel drie disciplines in een totaalconcept te verenigen en aan te bieden. RAMEN-DEUREN-AUTOMATISERING

Het idee om een totaalconcept aan te bieden is ontstaan tijdens mijn tewerkstelling als technisch support manager bij Somfy, specialist in jaloeziesturing en automatisering van zonwering. Daar de dienst na verkoop deel uit maakte van mijn functie, kwam ik zeer veel in contact met klanten en hun problemen waardoor ik mij meer en meer begon te realiseren dat er nood was aan het koppelen van de plaatsing van ramen en deuren aan de automatisering ervan. Ik zag een opportuniteit om een totaalconcept aan te bieden waarin de klant en zijn wensen volledig centraal zouden staan.

Het team van SBProjects, ervaren specialisten in hun vakgebied, hebben hun kennis en expertise rond het plaatsen van ramen en deuren toegevoegd aan de reeds bestaande kennis en ervaring in de technologie van de automatisering. Aldus kan SBProjects zich differentiëren door de aanbieding van een totaalservice.

Wij delen een passie en we zien elke klant als een teamlid waarmee we samen de ideale oplossing ontwerpen en realiseren.